workshops

Technical & Sales Workshops

Explore Our Value Added Opportunities Workshops

Workshops

Organizam workshop-uri tehnice si sales pentru partenerii nostrii, alaturi de consultantii nostrii pentru a ne asigura ca partenerii nostrii asimileaza cunostiinte bune de sales si tehnice despre solutiile si produsele noastre.

Workshop-urile sunt organizate pentru fiecare vendor pe care il reprezentam si pentru toate tehnologiile pe care le avem in portofoliu cu o frecventa de doua pe luna.

Putem organiza workshop-uri customizate pentru parteneri la locatia noastra sau la locatia partenerului.

Workshop-urile sunt planificate la locatia noastra din Bucuresti, Sofia sau Zagreb. Informatii despre date pentru toate workshop-urile planificate vor fi postate aici. Toate workshop-urile noastre sunt gratuite pentru partenerii nostrii.

Workshops

Technical workshops

Workshop-urile tehnice sunt organizate pentru parteneri/reselleri pentru a acumula cunostintele necesare formarii si dezvoltarii in domeniul securitatii cibernetice. In cadrul workshopurilor oferim echipamente dedicate si laboratoare practice.

Sales workshops

Sunteti pregatiti sa va duceti echipa de sales la urmatorul nivel? Va oferim o suita de workshop-uri sales dedicate si focusate pe produsele si solutiile noastre, care au dovedit o crestere in performantele de vanzare. Rezervati-va un moment sa va uitati pe workshop-urile de mai jos pentru a gasi workshopul potrivit atat pentru echipa sales cat si pentru dumneavoastra.

Sales_Coaching_To_Maximize_Sales_Performance_sales_Management_workshop