A10 Networks

A10 Networks

Simply Better Wireless

Netsafe este distribuitorul A10 Networks in Moldova

A10 Networks este o companie care oferă soluții de securitate și livrare a aplicațiilor pentru organizații. Iată câteva dintre produsele oferite de A10 Networks:

  1. Thunder ADC (Application Delivery Controller): Aceasta este o soluție de livrare a aplicațiilor care optimizează performanța aplicațiilor, distribuie traficul și asigură disponibilitatea aplicațiilor.
  2. Thunder TPS (Threat Protection System): Acesta este un produs de securitate cibernetică care oferă protecție împotriva atacurilor distribuite de tipul denial-of-service (DDoS).
  3. Thunder CFW (Convergent Firewall): Aceasta este o soluție de securitate cibernetică care oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice și previne accesul neautorizat la rețele și aplicații.
  4. Thunder SSLi (SSL Insight): Acesta este un produs de securitate cibernetică care inspectează traficul criptat pentru a identifica și elimina amenințările cibernetice ascunse în traficul criptat.
  5. Harmony Controller: Aceasta este o platformă centralizată de management a serviciilor de rețea, care oferă o vizibilitate completă asupra rețelei și serviciilor de securitate și livrare a aplicațiilor.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele oferite de A10 Networks. Compania oferă, de asemenea, soluții de securitate pentru serviciile cloud, soluții de securitate pentru aplicații web și soluții de livrare a aplicațiilor pentru medii virtuale și de container.