Servicii oferite

Fiind distribuitor cu  valoare adaugata pe langa partea de distributie clasica  noi oferim partenerilor nostri servicii de suport tehnic, servicii de suport pre sales, trainiguri si workshopuri cu scopul pentru ai ajuta sa integreze mai usor solutiile noastre in portofoliul lor de solutii.

Centru de training Autorizat Fortinet

fortinet_training_center_lg

Trainiguri autorizate de vendor pentru sustinerea examenelor de certificare NSE4 (Fortigate) precum si traininguri pe alte tehnologii Fortinet: Fortiweb, Fortimail

Workshopuri tehnice si de sales

Organizam workshopuri periodice pentru toti vendorii din portofoliu pentru a ajuta partenerii sa integreze mai usor solutiile si produsele oferite.

Servicii de suport tehnic

Oferim servicii de suport tehnic  pentru toti vendorii din portofoliu., de asemenea suport tehnic presales si aftersales. Suportul oferit este prin email, prin telefon sau prin centrul de suport online sau prin deplasare la sediul clientului atunci cand este nevoie.

Suport logistic regional si local

Ca urmare a faptului ca avem prezenta regional in mai multe tari  din regiunea Balkanilor cu depozite locale putem oferi un suport logistic foarte rapid adaptat tuturor cerintelor.

Linie de credit si fonduri de marketing

Suport financiar cu linie de credit pentru a sustine nevoile partenerilor nostri si de asemenea fonduri de marketing pentru diversele activitati specifice organizate impreuna de catre parteneri cu clientii lor