Ixia

IXIA

Testing, visibility, and security solutions to strengthen applications across physical and virtual networks

IXIA este parte a grupului Keysight

IXIA este o companie care oferă soluții și produse de testare și securitate pentru rețelele de comunicații, inclusiv rețelele wireless, cablate și de stocare. Iată câteva dintre soluțiile și produsele oferite de Ixia:

  1. Ixia Network Packet Brokers: Acestea sunt soluții de gestionare a traficului de rețea, care ajută la îmbunătățirea eficienței rețelei, la reducerea costurilor și la protejarea împotriva amenințărilor cibernetice.
  2. Ixia Vision Edge 10S: Aceasta este o soluție de securitate cibernetică care oferă vizibilitate și protecție împotriva amenințărilor cibernetice pentru dispozitivele IoT și edge computing.
  3. Ixia BreakingPoint: Acesta este un produs de testare a securității cibernetice, care permite utilizatorilor să testeze și să valideze capacitatea dispozitivelor și a rețelelor de a face față amenințărilor cibernetice.
  4. Ixia CloudLens: Aceasta este o soluție de vizibilitate pentru rețelele cloud, care oferă o vizualizare completă a traficului de rețea și a amenințărilor cibernetice.
  5. Ixia Hawkeye: Acesta este un produs de monitorizare a performanței rețelei, care ajută la identificarea și remedierea rapidă a problemelor de performanță a rețelei.
  6. Ixia PerfectStorm: Acesta este un produs de testare a performanței rețelei, care permite utilizatorilor să simuleze și să testeze încărcări de trafic de rețea pentru a evalua performanța rețelei și a identifica problemele de performanță.

Acestea sunt doar câteva dintre soluțiile și produsele oferite de Ixia. Compania oferă, de asemenea, servicii de testare, consultanță și formare pentru a ajuta organizațiile să-și îmbunătățească performanța rețelei și să-și protejeze împotriva amenințărilor cibernetice.

Devino partener IXIA

Descopera cum IXIA te poate ajuta in dezvoltarea sigura a businessului.

Intra acum in parteriatul cu NETSAFE si vei avea parte de cele mai noi tehnologii in domeniul securitatii cibernetice.