Fidelis Cybersecurity

Fidelis cybersecurity

platforme de securitate cibernetică cu inteligența artificială și analiza comportamentului

Fidelis Cybersecurity oferă o gamă largă de produse și soluții de securitate cibernetică, concepute pentru a ajuta organizațiile să se protejeze împotriva amenințărilor cibernetice. Printre aceste produse se numără:

  1. Fidelis Elevate: O platformă de securitate cibernetică care utilizează inteligența artificială și analiza comportamentului pentru a identifica și elimina amenințările cibernetice avansate. Aceasta oferă protecție împotriva atacurilor prin intermediul rețelei, endpoint-urilor și serverelor.
  2. Fidelis Network: O platformă de securitate cibernetică care oferă o vizibilitate completă asupra traficului de rețea și detectează amenințările cibernetice avansate, inclusiv amenințările interne și cele de tip phishing.
  3. Fidelis Endpoint: O soluție de securitate cibernetică pentru protejarea endpoint-urilor, care oferă detecție și răspuns la incidente, protecție împotriva amenințărilor avansate și analiză comportamentală.
  4. Fidelis Deception: O soluție de capcană de miere care ajută la identificarea atacatorilor prin atragerea acestora într-un mediu simulat și apoi monitorizarea activităților lor.
  5. Fidelis Analytics: O soluție care oferă analize avansate ale securității cibernetice și insight-uri pentru a ajuta la identificarea și eliminarea amenințărilor cibernetice avansate.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele și soluțiile oferite de Fidelis Cybersecurity. Compania oferă, de asemenea, servicii de consultanță pentru a ajuta organizațiile să-și îmbunătățească practicile de securitate cibernetică și să se pregătească pentru atacurile cibernetice.

Get Started with Fidelis Cybersecurity

Find out now how to grow your business with Advanced Technologies

Our Partner Program is designed to transfer technichal and sales knoledge to our partner resellers and show the opportunity to grow our business together.